دانستنی ها

مرجع معرفی برترین ها

دانستنی ها

مرجع معرفی برترین ها

مقالات isi خود را چگونه بنوسیم

نوشتن مقالات خود را به گروه سازمانی isiorganization بسپارید.  

مزایای استفاده از لغات هم معنی و مفهومی

زمانی که در هنگام نگارش مقاله isi  از لغت‌هایی که معنای یکسانی دارند استفاده می‌نمایید، متن نوشته خود را جذاب و خواناتر می‌کنید.

این کار سبب تقویت مهارت‌های کلامی و همچنین نوشتاری شما می‌شود. از مهمترین مزیت آن می‌توان به اجتناب از یکنواختی، دوری از نوشتن یک متن ملال‌آور و تکراری، شکل‌گیری مفهوم واضح‌تر در ذهن خواننده و برقراری ارتباط موثرتر با دیگران، اشاره کرد.

اما این نکته را مد نظر داشته باشید که تنها استفاده از کلمات مترادف و داشتن معنی مشابه در نوشتن مقاله علمی isi مد نظر نیست و این موضوع باعث نمی‌شود که در تمام شرایط از واژه‌ها به جای یکدیگر استفاده کنید و باید کاملا مراقب باشید که کلمه‎ها به درستی به جای دیگری مورد استفاده قرار گیرند.

 

طریقه یافتن واژه‌های مشابه

برای انجام این کار می‎توانید از دیکشنری‌ Thesaurus بهره ببرید که در آن‎ گنجینه لغات و اصلاح نامه‌ها قرار دارند و برای یافتن لغت‌های هم معنی بسیار سودمند هستند.

در این نوع از دیکشنری‌ها تمام کلمه‌های مشابه با یکدیگر لیست شده‌اند و با توجه به وجود منابع آنلاین، شما دیگر هیچ نیازی به تهیه نسخۀ چاپی آنها ندارید. حتی واژه پرداز Word نیز در تب review و گزینه thesaurus که در قسمت proofing قرار دارد، دارای گنجینه لغت است.

منابع سودمند، کتاب‌ها و وبسایت‌های گوناگونی نیز در این حوزه وجود دارند که یکی از رایج‌ترین آنها Roget’s Thesaurus  است و به شکل کاغذی و الکترونیکی در دسترس همگان قرار دارد. منبع موثق دیگر در این زمینه The Visual Thesaurus است که در آن به تعریف کلمه‎ها، ارائه مترادف‌ها و همچنین ترسیم نقشه واژگان مرتبط با آنها پرداخته شده است.

دیکشنری Reverso نیز منبعی دیگر است که علاوه بر ارائه هم معنی، به متضادها نیز اشاره می‌کند و واژه‌ها را بر طبق پیچیدگی و اندازه، کاربرد رسمی یا غیر رسمی آن‎ها طبقه‌بندی کرده و حتی ترجمه کلمات به چند زبان زنده دنیا را ارائه می‌دهد. دیکشنری Reverso نیز کلمه‌‎های مشابه و ترجمه واژگان در زبان‌های دیگر را نشان می‌دهد.

خلاصه نویسی را چگونه باید انجام داد

شما در حین انجام تحقیقات برای موضوع خود ممکن است به یک منبعی برسید که مرتبط به کار تحقیقاتی شماست و تمایل دارید که آن را به مقاله خود اضافه کنید. در چنین شرایطی می توانید به جای این که از نقل قول مستقیم استفاده کنید یا قسمت خاصی از آن را پارافریز کنید، اقدام به خلاص نویسی کلی آن کنید.

از چه طریقی متوجه شویم که خلاصه نویسی مناسب است

در برخی شرایط پیش می آید که به کار بردن این روش برای چاپ مقاله isi در یک مجله معتبر، از پارافریز و یا نقل قول می تواند بسیار مفید تر باشد که در ادامه برای شما ذکر خواهیم کرد:
1.    اگر متن مرتبط با موضوع شما به طریقی است که می تواند کاملا مفید و موثر واقع شود اما طولانی است و در واقع شما نمی توانید آن را پارافریز کنید و یا نقل قول آن را قرار دهید، باید اقدام به خلاصه نویسی کنید.
2.    اگر شما بر این عقیده هستید که نوشتن خلاصه ای از آن می تواند بسیار در متن شما تاثیر گذار تر از دو روش دیگر باشد، استفاده از این روش ضروری است تا خوانندگان مقاله شما نیز از آن موضوع آگاهی کافی را به دست آورند.

طریقه انجام صحیح خلاصه نویسی چگونه است

-    برای پی بردن به نکات کلیدی یک نوشته قبل از چاپ مقاله isi باید آن را به دقت مطالعه کرد تا با تمامی بخش ها آشنایی کافی را به دست آورد.
-    موضوع کلی نوشتار باید به خوبی شناخته شود.
-    نکات اصلی و کلیدی را که ذکر آن ها واجب است، شناسایی کرده و تمامی آن ها را برای خود یادداشت کنید.

نگارش مناسب چکیده و جذب خواننده به سوی مطالعه کامل مقاله

نگارش چکیده مقاله به عنوان شاه بیت یک متن در نظر گرفته می‌شود و فضایی برای جذب نظر مخاطبان بسیار کارآمد است. مخاطبان با خواندن چکیده مقاله، تصمیم به مطالعه یا عدم مطالعه کل نوشته می‌کند. معمولا حدود 200 واژه برای نوشتن این قسمت مجاز می‌باشد که باید به ذکر نکات اصلی پرداخت و ارزش مقاله isi خود را به خوبی بیان نمود و همچنین باید به گونه‌ای ذکر شود که ذهن مخاطب را به خود درگیر کند که نویسندۀ این متن چگونه به این یافته‌ها دست یافته است و چه نتیجه گیری سودمندی را ارائه خواهد داد.

 

شناخت مخاطبین عام و خاص

مخاطبان نقش بسیار مهمی در طریقه نوشتن یک متن را ایفا می‌کنند. خوانندگان می‌توانند شامل مخاطب‌های خاص و یا عام باشند که در این صورت چارچوب ارائه بحث تعیین می‌شود. بر طبق دامنۀ پژوهش خود که تا چه میزان تخصصی است و با شناخت مطالعه کنندگان اصلی متوجه می‌شوید که تا چه اندازه‌ مجاز هستید به شرح جزئیات بپردازید و سپس باید اقدام به نوشتن متن خود کنید. همچنین این نکته را مد نظر داشته باشید که انتخاب ژورنال، رابطه‌ای نزدیک با مخاطبین‌ شما دارد.

اگر هدف نوشته شما متخصصان هستند، نباید وقت خود را صرف توصیف پیشینه تحقیق خود کنید. در این صورت باید یافته‌ها و برداشت‌های خود را به صورت کامل توضیح دهید و برای این دسته از افراد از دادن توضیحات اضافی اجتناب کنید.

اگر مخاطبان عام هستند، ، باید متن را به گونه‌ای بنویسید که مورد قبول همگان قرار گیرد و بتواند علاقمندان بیشتری را به سمت خود جذب کند. شما باید جزئیات مطالعه را بیشتر شرح دهید و دربارۀ روش‌ها و آزمایش‌های انجام شده اطلاعات بیشتری را ارائه دهید و از این طریق درک بهتر و بالاتری را از پژوهش خود در اختیار سایرین قرار دهید.

 

شناخت مکان زندگی مخاطبان

این که بدانید خواننده یک متن در چه نقطه‌ای زندگی می‌کند، در یک مکان خاص و یا در سطح جهان، کمک بسیار زیادی می‌کند تا در انتخاب مجله چاپ مقاله isi بتوانید مناسبترین انتخاب خود را داشته باشید. همچنین با دانستن این موضوع می‌توانید زبانی مناسب‌تر را برای نوشتۀ خود انتخاب نمایید.

به عنوان یک مثال بارز باید بگوییم که شما در حوزۀ خاصی تحقیق کرده‌اید که مخصوص به یک ناحیۀ خاصی است، به جای آن که نوشته را در یک مجله بین المللی منتشر کنید، باید آن را در یک ژورنال محبوب منطقه‌ای به چاپ برسانید و باید زبان آنها را به خوبی بشناسید.

به عنوان نمونه‌ای دیگر باید گفت که ممکن است یافته‌های‌ شما در مقیاس جهانی قابل استفاده باشند و قصد انتشار در یک ژورنال بین المللی را داشته باشید. در این صورت باید جزئیات بیشتری را در اختیار خوانندگان قرار دهید، زیرا به اطلاعات بیشتری نیازمند هستند تا ساختار نوشته را عمیق‌تر درک کنند.